2017. évi beszámoló

2017. évi beszámoló

Néhány gondolat (Szimkovics Tibor) 2018 04

A kárpátaljai testvérgyülekezeteink a megállapított határidőre elszámoltak a gyülekezeti alapítványunk által számukra 2017 novemberében átadott pénzbeli támogatással. 5 súlyos betegséggel küzdő egyháztagot készpénzes gyorssegélyben, 21 rászoruló családot egyszeri pénzbeli támogatásban részesítettek. A gyülekezeti helységek kéthavi fűtésszámláját is a támogatásból fedezték.

Szimkovics Tibor nagytiszteletű úr ezekkel a szavakkal köszönte meg a segítséget: „Köszönettel tartozunk a budakeszi testvéri közösségnek, hogy nem csupán egyszeri segítséget nyújtottak, hanem az elhúzódó válságos időszakban velünk vannak, osztoznak sorsunkban. Hiszem, hogy nem csupán terheinkben osztoznak így, de örömeinkben és áldásainkban is. Az Úr áldása legyen életükön, családjukon és gyülekezeti szolgálatukon.”

(Felhívás)

A Budakeszi Református Egyházközség és a Határon Túli Magyarok Emléktemploma Alapítvány folytatja a támogatások eljuttatását a testvérgyülekezetekbe, legközelebb 2018 májusában. Kérjük amennyiben ismét módjában áll, juttassa el felajánlását a Budakeszi Református Emléktemplom Alapítvány számlaszámára: 11991102-02125525-00000000, vagy a református templomban, az előtérben csekket is tudunk adni a befizetéshez. Kérjük, a közlemény rovatban mindkét adakozási mód esetén tüntesse föl: Kárpátalja 2018.

A támogatott kárpátaljai gyülekezetek életéről bővebben itt tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/RatiReformatusok/https://www.facebook.com/MinajiReformatusEgyhaz/